none

Skicka meddelande

Levande Matkultur på Skånegatan 97.

Dietist- och nutritionsmottagning med unik kompetens.

Välkommen till mottagningen där vi fokuserar på din relation till mat och där vi tar hänsyn till dina förutsättningar. Vi ser människan i sin helhet i sin miljö, såväl yttre som inre.

Hur och vad du äter påverkar ditt välbefinnande och genom att göra hållbara livsstilsförändringar som kan vara såväl förebyggande som del i en behandling av sjukdom, så uppnår du stora hälsovinster.

Vi har mångårig kompetens inom mat och hälsoområdet, med erfarenhet från såväl akut som primärvård, samt håller oss uppdaterade på de senaste rönen och forskning inom området.

Tina Gloaguen är kost- och hälsopedagog inom mat- och ätbeteende med fransk dietistutbildning och har arbetat med övervikt och preventiv hälsovård i över 25 år. Hon är även grundare till VOP viktopererad.se, ett specifikt center för personer som har genomgått en överviktskirurgi.

Jenny Levin är legitimerad dietist i Sverige. Hon har med den senaste forskningen på the gut-brain-axis som grund även vidareutbildat sig inom området nutritionspsykiatri, både teoretiskt och inom dess praktiska tillämpningsområden. Vilket innebär hur kopplingen mellan mage-tarm kanalen och vad vi äter påverkar vår fysiska och psykiska hälsa.

Med våra unika kompetenser och erfarenheter ger vi dig stöd och motivation till livsstilsförändringar såväl som praktisk vägledning vid beteendeförändring, stöttar din inre miljön med rätt livsmedelsval och hjälper dig att hitta glädjen i köket.

Hållbara livsstilsförändringar för att uppnå balans för både kropp och själ.

Hos oss får du hjälp med:

  • Livsstilsförändring vid övervikt, diabetes och det metabola syndromet.
  • Att bygga upp en ny livsstil efter en överviktsoperation
  • Antiinflammatorisk kost
  • Lågkolhydratkost
  • FODMAP
  • Mat vid allergier och matöverkänsligheter
  • IBS och IBD
  • Mag-tarmrelaterad ohälsa

Välkommen till oss!
Tina och Jenny

Skånegatan 97

Här hittar du Skånegatan 97 🙂